Hvorfor går det så langsomt med at vaccinere folk? Det er tilfældet i velstående nationer som Danmark, men endnu mere vanvittigt står det til i verdens fattige lande. Bortset fra en lille rig elite, så sidder resten af verdens befolkning og venter på en vaccine fra en håndfuld medicinal-monopoler. Alt imens hærger corona videre med store omkostninger i menneskeliv, helbred og økonomi.

 

I denne episode af Revolutionære Socialisters podcast tager vi fat på vaccineproduktion under kapitalismen. Rasmus Jeppesen har sat sig ned med Jonas Foldager, redaktør på Revolution, for at diskutere den skandaløse håndtering af vaccineproduktionen og Revolutionære Socialisters nyeste kampagne.

 

 

Dette podcast er produceret af Revolutionære Socialister (RS), den danske sektion af den Internationale Marxistiske Tendens (IMT, marxist.com). Vi kæmper for en socialistisk revolution i Danmark og i resten af verden.

 

RS er den eneste økonomisk, og dermed politisk, uafhængige, socialistiske organisation aktiv i Danmark. Vores økonomi er baseret på støtte fra fra medlemmer og sympatisører.

 

Du kan støtte RS og være med til at bygge en revolutionær organisation i Danmark ved at dele indholdet, købe avisen, blive sympatisør (b-medlem) eller melde dig ind i organisationen.

 

Henvendelser: marxist@marxist.dk eller på Facebook.dk/revosoc

 

Følg Revolutionære Socialister:

 

MARXIST.DK - Aktuelle, teoretiske og historiske artikler

 

REVOSOC.DK - Hjemmeside for organisationen (hvis du vil være medlem!)

 

FACEBOOK.DK/SOCIALISTISKSTANDPUNKT - Avisen

 

FACEBOOK.DK/REVOSOC - Organisationen

Share | Download
Podbean App

Play this podcast on Podbean App