Jul er ensbetydende med Jesus og kristendommen. Eller hvad? I denne julespecial af Revolutionære Socialisters podcast dykker vi ned i hvordan den kristne religion opstod: Hvad har den med jul at gøre? Og Jesus(barnet), fandtes han overhoved?

Men vigtigere for socialister i dag tager vi fat på hvordan de tidlige kristne startede som en radikal, revolutionær bevægelse og hvilke lektioner vi kan lære af den. For at forstå det bedre har Rasmus Jeppesen inviteret Andreas Nørgård i studiet til en snak om kristendommens tilblivelse.

- - - - - - - - - - - -

Dette podcast er produceret af Revolutionære Socialister (RS), den danske sektion af den Internationale Marxistiske Tendens (IMT, marxist.com). Vi kæmper for en socialistisk revolution i Danmark og i resten af verden.

RS er den eneste økonomiske, og dermed politisk, uafhængige, socialistiske organisation aktiv i Danmark. Vores økonomi er baseret på støtte fra fra medlemmer og sympatisører.

Du kan støtte RS og være med til at bygge en revolutionær organisation i Danmark ved at dele indholdet, købe avisen, blive sympatisør (b-medlem) eller melde dig ind i organisationen.

Henvendelser: marxist@marxist.dk eller på Facebook.dk/revosoc

 

 

Følg Revolutionære Socialister:

MARXIST.DK - Aktuelle, teoretiske og historiske artikler

 

REVOSOC.DK - Hjemmeside for organisationen (hvis du vil være medlem!)

 

FACEBOOK.DK/BLADETREVOLUTION - Avisen

 

FACEBOOK.DK/REVOSOC - Organisationen

 

Musikken er hentet fra freemusicarchive.org, komponeret af Ryan Cullinane og redigeret til denne podcast.

Share | Download
Podbean App

Play this podcast on Podbean App