Karl Marx og Friedrich Engels startede deres kamp for socialisme med at klargøre grundlaget for alle deres andre historiske, økonomiske og politisk analyser: filosofien. Marxistisk filosofi er nemlig ikke akademisk øvelse, adskilt fra kampen for en revolution, men er derimod en guide til handling.

 

I denne episode af Revolutionære Socialisters podcast tager vi fat på marxistisk filosofi: dialektisk materialisme. Rasmus Jeppesen har sat sig ned med Andreas Nørgård for at snakke marxistisk filosofi og hvordan vi kan aktivt kan bruge den.

 

 

Dette podcast er produceret af Revolutionære Socialister (RS), den danske sektion af den Internationale Marxistiske Tendens (IMT, marxist.com). Vi kæmper for en socialistisk revolution i Danmark og i resten af verden.

 

RS er den eneste økonomisk, og dermed politisk, uafhængige, socialistiske organisation aktiv i Danmark. Vores økonomi er baseret på støtte fra fra medlemmer og sympatisører.

 

Du kan støtte RS og være med til at bygge en revolutionær organisation i Danmark ved at dele indholdet, købe avisen, blive sympatisør (b-medlem) eller melde dig ind i organisationen.

 

Henvendelser: marxist@marxist.dk eller på Facebook.dk/revosoc

 

Følg Revolutionære Socialister:

 

MARXIST.DK - Aktuelle, teoretiske og historiske artikler

 

REVOSOC.DK - Hjemmeside for organisationen (hvis du vil være medlem!)

 

FACEBOOK.DK/SOCIALISTISKSTANDPUNKT - Avisen

 

FACEBOOK.DK/REVOSOC - Organisationen

Share | Download
Podbean App

Play this podcast on Podbean App